Březen 2016

Krása

Domácí pedikúra? Proč ne

Každá žena chce vypadat dokonale. Určitě i vy pravidelně pečujete o svou pokožku, o své vlasy i celkový vzhled vaše těla. Důležité je samozřejmě péče i o vaše nohy. Tedy pokud hodláte chodit naboso, což je především v létě velmi příjemná záležitost. Ideální možností je navštívit salon, kde si můžeme dopřát profesionální pedikúru. Ta samozřejmě i něco stojí a tak je možné si tuto péči dopřát i v domácím prostředí. Pojďme se podívat jak na to.

Hobby a zahrada

Rady a tipy pro pojištění domácnosti

Ve spojení s nemovitostí se rozlišují dva druhy pojištění – pojištění nemovitosti a pojištění domácnosti. První varianta se vztahuje na nemovitost jako takovou, zatímco druhá možnost se týká movitých věcí uvnitř rodinného domu, respektive bytu. V následujících řádcích se zaměříme především na pojištění domácnosti, neboť je v České republice velice podceňované.
Domníváte se, že se pojištění nemovitosti vztahuje kompletně na celý objekt včetně jeho obsahu? Nemilé překvapení by nastalo v okamžiku nějaké pojistné události, protože mít pojištěnou nemovitost či domácnost je poměrně velký rozdíl.

Krása

Myjete si své vlasy skutečně správně?

S péčí o vlasy samozřejmě souvisí i jejich pravidelné mytí. Základem by měl být samozřejmě také kvalitní šampon nebo kondicionér. Ten je dobré vybírat s ohledem na to, jaký máte typ vlasů. Na trhu jsou tak šampony určené pro rovné či kudrnaté vlasy, pro vlasy poškozené, nebo i barvené. Výběrem správného šamponu to rozhodně nekončí, jelikož i samotné mytí vlasů má na jejich kvalitu a celkový vzhled velký vliv.